Jeugdbeweging Jamaswapi Iedere zondag van 14:00 tot 16:30

Wie zijn we?

Voor iedereen die al wat langer in Mechelen woont is Jamaswapi ongetwijfeld een begrip! Jamaswapi is nu al 65 jaar één van de jeugdbewegingen die Mechelen rijk is.

In het hartje van de binnenstad, meer bepaald aan de Gebroeders Verhaegenstraat, hebben we onze lokalen waar we elke zondagnamiddag samenkomen met jongeren tussen 6 en 17 jaar oud.

Deze vergaderingen staan bol van spel, sport, knutseltechnieken, uitstapjes, enz. We doen kortom alle dingen die de jeugd van vandaag super vindt en dit onder de begeleiding van bekwame jongeren die zelf van jongs af aan in de jeugdgroep zijn opgegroeid. Meer info vind je trouwens in de rubriek jeugatelier.

Jamaswapi vraagt geen lidgeld en alle activiteiten zijn gratis behoudens heel af en toe een kleine bijdrage voor een speciale gelegenheid. De apotheose van elk werkjaar is ons kamp dat naar jaarlijkse traditie van 1 t.e.m. 11 juli plaats vindt en dit met de ondersteuning van onze volwassenenploeg.

Heb je nog vragen over onze jeugdgroep, aarzel dan niet om de kampleiding te contacteren of beter nog… kom het ons vragen op één van onze wekelijkse vergaderingen van het jeugdatelier, dan kan je direct proeven van de superleuke sfeer die er bij ons heerst! De leiding zal jou en je ouders maar al te graag te woord staan!