Op kamp
van 1 tot 11 juli

Swapi's op kamp

Naar jaarlijkse traditie is de apotheose van ons werkjaar het kamp dat doorgaat van 1 t.e.m. 11 juli in de Ardennen of de Oostkantons. Dit bivak staat mee onder de begeleiding van een volwassenenploeg. Wil je de kampsfeer opsnuiven, dan moet je beslist meegaan op ons kinderweekend dat jaarlijks georganiseerd wordt. Tevens krijg je in ons lijstje met kampen de mogelijkheid om enkele sfeerbeelden te bekijken als je op één van de respectievelijke kampen klikt. Op termijn zouden we graag van elke kamp een een paar beeld hebben. We maken er werk van! Voor meer info i.v.m. het kamp, kom gerust eens op een vergadering piepen, of mail de hoofdleiding (hoofdleiding@jamaswapi.be)

Oep Kamp!

Handige links

Kampfoto's

Nieuwsberichten over het Kamp & Kinderweekend

Inschrijving kinderweekend 2024

Het is weer zover! Binnenkort gaan we eindelijk weer op ons jaarlijks kinderweekend, dit van 12 tot 14 april 2024. Hebben jullie er ook al zo’n zin in! De leiding alvast wel.

Het kinderweekend is namelijk een klein voorproefje van ons jaarlijks kamp in de zomer dat plaatsvindt van 1 of 4 juli tot 11 juli. Aarzel dus zeker niet om jein te schrijven! Het wordt onvergetelijk. Een weekendje waarin je de echte kampsfeer al eens kan opsnuiven in het mooie domein van JVC Kamphuis Pax te Lille.

De prijs voor het kinderweekend bedraagt €25 per kind.

Hoe inschrijven?

Dit is deze keer een beetje anders, namelijk via een google formulier. Klik hieronder op de link. Na het correct invullen van dit formulier, krijg je een mailtje met instructies voor de betaling.

https://forms.gle/BruRDyqqiycQdwdbA

Inschrijven en betalen kan tot en met 4 april!

Tot dan!
Groetjes, de leiding

Jeugdatelier

Ontdek hier alle activiteiten die doorgaan op zondag van 14u tot 16u30.
Zondag

Kampen en weekends

Schrijf je in voor het kamp of kom hier alles te weten over de afgelopen kampen, fiscale voordelen, kampfoto's, ...
Kamp

Etentjes en verkoopacties

Jaarlijks organiseren we enkele activiteiten om financieel rond te komen. Zo houden we de kampen en weekends voor iedereen toegankelijk!
Steun