Op kamp
van 1 tot 11 juli

Swapi's op kamp

Naar jaarlijkse traditie is de apotheose van ons werkjaar het kamp dat doorgaat van 1 t.e.m. 11 juli in de Ardennen of de Oostkantons. Dit bivak staat mee onder de begeleiding van een volwassenenploeg. Wil je de kampsfeer opsnuiven, dan moet je beslist meegaan op ons kinderweekend dat jaarlijks georganiseerd wordt. Tevens krijg je in ons lijstje met kampen de mogelijkheid om enkele sfeerbeelden te bekijken als je op één van de respectievelijke kampen klikt. Op termijn zouden we graag van elke kamp een een paar beeld hebben. We maken er werk van! Voor meer info i.v.m. het kamp, kom gerust eens op een vergadering piepen, of mail de hoofdleiding (hoofdleiding@jamaswapi.be)

Oep Kamp!

Handige links

Kampfoto's

Nieuwsberichten over het Kamp & Kinderweekend

Inschrijvingen Kamp 2023

Beste ouders en kindjes,

Begin juli is het weer zover! Jamaswapi vertrekt op kamp! Tien dagen lang gaan we de gezonde lucht in de Ardennen opsnuiven, tien dagen niets dan ons rot amuseren met allerhande knotsgekke activiteiten en tien dagen lang genieten van het gezelschap van al die vriendjes en vriendinnetjes! Kortom: er staat ons een geweldige tijd te wachten op het kampterrein van Schoppen.

En wat voor een kampterrein, grote speelweides, een bos en zelfs een kleine beek.  Onze jongste leden slapen in een warm gebouw, maar het wordt extra spannend voor de leden vanaf de tweede groep want zij gaan dit avontuur beleven vanuit gezellige tenten.  Een extra elk jaar is dat het kamp ook zal draaien rond een kampthema. Zijn jullie al benieuwd wat het dit jaar zou zijn…?

De prijs voor het kamp bedraagt €140 per kind van de 2de, 3de of 4de groep en €110 per kind van de 1ste groep. In die prijs is alles inbegrepen: de reis, het verblijf, het lekkere eten, medische verzorging, verzekering, massa’s activiteiten en spelletjes en uiteraard: uitstekende begeleiding van onze leidingsploeg.

Inschrijven kan via: www.jamaswapi.be/webshop

Zodra u via de website bent ingeschreven en betaald hebt, ontvangt u in de brievenbus een kampboekje met daarin alle praktische informatie over het kamp.

Op zondag 25 juni is er de laatste vergadering ter voorbereiding van het kamp. Deze vergadering is verplicht voor alle kinderen die meegaan op kamp. Indien je nog nooit bent meegegaan om kamp, vragen we je minstens 2 keer op zondag langs te komen zodat we elkaar beter kunnen leren kennen. Verdere info over het kamp en de nodige coronamaatregelen zullen jullie vinden in het kampboekje of op onze facebook pagina.

Tot binnenkort!

De Leiding

Jeugdatelier

Ontdek hier alle activiteiten die doorgaan op zondag van 14u tot 16u30.
Zondag

Kampen en weekends

Schrijf je in voor het kamp of kom hier alles te weten over de afgelopen kampen, fiscale voordelen, kampfoto's, ...
Kamp

Etentjes en verkoopacties

Jaarlijks organiseren we enkele activiteiten om financieel rond te komen. Zo houden we de kampen en weekends voor iedereen toegankelijk!
Steun