logo.png
Jeugdbeweging Jamaswapi

Jeugdatelier

Het Jamaswapi Jeugdatelier

Elke zondag komen we samen in onze lokalen aan de Gebroeders Verhaegenstraat (groen poortje op de hoek met de Ziekenliedenstraat) van 14 u. tot 16.30 u. We staan er met de leiding klaar om de kinderen een leuke, ontspannende en leerzame namiddag te laten beleven. Iedereen tussen 6 en 17 jaar is welkom.

Groepsverdeling:

Meisjes 1 / jongens 1 (6 t.e.m. 8 jaar)

Meisjes 2 / jongens 2 (9 t.e.m. 11 jaar)

Meisjes 3 / jongens 3 (12 t.e.m. 14 jaar)

Meisjes 4 / jongens 4 (15 t.e.m. 17 jaar)

Onze Activiteiten:

Wat doen we allemaal op zondag? Spel en sport, knutseltechnieken, uitstapjes, poppenkast, wafels bakken, expressietechnieken en nog véél meer!! We leggen het accent op een toffe groepssfeer waarbij iedereen aan bod komt! Heel deze werking wordt gedragen door bekwame leiding en enkele volwassenen die mee zetelen in de V.Z.W.-werking.

Jamaswapi vraagt geen lidgeld en alle activiteiten zijn gratis, behalve bij sommige speciale activiteiten zoals b.v. een poppenkastbezoek. We organiseren wel elk jaar een groepsfeest met beeldvertoning van het laatste kamp en een herfstetentje om de kas te spijzen!

Een simpele muisklik op je groep volstaat om te weten te komen wat je leiding voor jou in petto heeft op onze zondagvergaderingen.

Nog vragen!? Contacteer dan zeker de hoofdleiding of kom gerust op een zondag eens een kijkje nemen. De leiding staat te popelen om al je vragen, en die van je ouders, te beantwoorden!