Jeugdatelier
Activiteiten op zondag van 14u tot 16u

Nieuwsberichten & Programma's

Indien je hier geen actuele activiteiten en programma’s vindt, verwijzen we u graag door naar onze facebookpagina.

Elke zondag komen we samen in onze lokalen aan de Gebroeders Verhaegenstraat (groen poortje op de hoek met de Ziekenliedenstraat) van 14 u. tot 16.30 u. We staan er met de leiding klaar om de kinderen een leuke, ontspannende en leerzame namiddag te laten beleven. Iedereen tussen 6 en 17 jaar is welkom.

Groepsverdeling:

1ste groep (6 t.e.m. 8 jaar)

2de groep (9 t.e.m. 11 jaar)

3de groep (12 t.e.m. 14 jaar)

4de groep (15 t.e.m. 17 jaar)

Onze Activiteiten:

Wat doen we allemaal op zondag? Spel en sport, knutseltechnieken, uitstapjes, poppenkast, wafels bakken, expressietechnieken en nog véél meer!! We leggen het accent op een toffe groepssfeer waarbij iedereen aan bod komt! Heel deze werking wordt gedragen door bekwame leiding en enkele volwassenen die mee zetelen in de V.Z.W.-werking.

Nog vragen!? Contacteer dan zeker de hoofdleiding of kom gerust op een zondag eens een kijkje nemen. De leiding staat te popelen om al je vragen, en die van je ouders, te beantwoorden!

Jamaswapi vraagt geen lidgeld. Wel vragen we voor sommige activiteiten een kleine bijdrage (schaatsen, bezoek van Sinterklaas). We zijn financieel afhanklijk van subsidies, sponsoring en andere inkomsten. Zo houden we ook onze weekend- en kampprijs zo laag mogelijk zodat dit voor iedereen toegankelijk is.

Onze Ploeg

Voorzitter VZW
Guy Van Dam
0478/47.45.03Hoofdleiding

Jamie Daemen &
Luna Ayuso Van
hoofdleiding@jamaswapi.be
GSM Jamie : 0468 / 18 53 28
GSM Luna: 0489 / 26 07 06Leiding

1ste groep
Lubo, Karsten en Luna

2de groep
Nina en Kato

3de groep
Seppe en Flavie

4de groep
Michael en Jamie