Jeugdbeweging Jamaswapi Iedere zondag van 14:00 tot 16:30

Kamp 2022 te Boeur!

Kamp 2022 te Boeur!

Begin juli is het weer zover! Jamaswapi vertrekt op kamp! Al zal het dit jaar een beetje anders zijn dan de voorbije jaren. Zo zullen de jongste onder ons (eerste groep) pas vertrekken op 4 juli. De andere groepen (2de, 3de en 4de) vertrekken wel nog steeds van 1 tot 11juli.

Maar wat staat er ons nu te wachten op zo’n kamp? Wel, we gaan de gezonde lucht in de Ardennen opsnuiven, niets ander doen dan ons rot amuseren met allerhande knotsgekke activiteiten en  genieten van het gezelschap van al die vriendjes en vriendinnetjes! Kortom: er staat ons een geweldige tijd te wachten op het kampterrein van Boeur.

Wat is nu de prijs van dit geweldige kamp?

Eerste groep: 4 – 11 juli bedraagt het kamp 90€ per kind.  

2de, 3de, 4de groep: 1-11 juli bedraagt het kamp 120€.

In die prijs is alles inbegrepen: de reis, het verblijf, het lekkere eten, medische verzorging, verzekering, massa’s activiteiten en spelletjes en uiteraard: uitstekende begeleiding van onze leidingsploeg.

Wanneer dit voltooid is, krijgt u per mail ons rekeningnummer en het bedrag dat u moet overschrijven. Dit moet uiterlijk gebeuren voor 10 juni.

Zodra u via de website bent ingeschreven en betaald hebt, ontvangt u in de brievenbus een kampboekje met daarin alle praktische informatie over het kamp.

Op zondag 26 juni is het de laatste vergadering ter voorbereiding van het kamp. Deze vergadering is verplicht voor alle kinderen die meegaan op kamp. Indien je nog nooit bent meegegaan om kamp, vragen we je minstens 2 keer op zondag langs te komen zodat we elkaar beter kunnen leren kennen. Verdere info over het kamp en de nodige coronamaatregelen zullen jullie vinden in het kampboekje of op onze facebook pagina.

Tot binnenkort!

De Leiding

Deel deze post