Jeugdbeweging Jamaswapi Iedere zondag van 14:00 tot 16:30

Inschrijvingen Kamp 2023

Inschrijvingen Kamp 2023

Beste ouders en kindjes,

Begin juli is het weer zover! Jamaswapi vertrekt op kamp! Tien dagen lang gaan we de gezonde lucht in de Ardennen opsnuiven, tien dagen niets dan ons rot amuseren met allerhande knotsgekke activiteiten en tien dagen lang genieten van het gezelschap van al die vriendjes en vriendinnetjes! Kortom: er staat ons een geweldige tijd te wachten op het kampterrein van Schoppen.

En wat voor een kampterrein, grote speelweides, een bos en zelfs een kleine beek.  Onze jongste leden slapen in een warm gebouw, maar het wordt extra spannend voor de leden vanaf de tweede groep want zij gaan dit avontuur beleven vanuit gezellige tenten.  Een extra elk jaar is dat het kamp ook zal draaien rond een kampthema. Zijn jullie al benieuwd wat het dit jaar zou zijn…?

De prijs voor het kamp bedraagt €140 per kind van de 2de, 3de of 4de groep en €110 per kind van de 1ste groep. In die prijs is alles inbegrepen: de reis, het verblijf, het lekkere eten, medische verzorging, verzekering, massa’s activiteiten en spelletjes en uiteraard: uitstekende begeleiding van onze leidingsploeg.

Inschrijven kan via: www.jamaswapi.be/webshop

Zodra u via de website bent ingeschreven en betaald hebt, ontvangt u in de brievenbus een kampboekje met daarin alle praktische informatie over het kamp.

Op zondag 25 juni is er de laatste vergadering ter voorbereiding van het kamp. Deze vergadering is verplicht voor alle kinderen die meegaan op kamp. Indien je nog nooit bent meegegaan om kamp, vragen we je minstens 2 keer op zondag langs te komen zodat we elkaar beter kunnen leren kennen. Verdere info over het kamp en de nodige coronamaatregelen zullen jullie vinden in het kampboekje of op onze facebook pagina.

Tot binnenkort!

De Leiding

Deel deze post