We vertrekken bijna op zomerkamp!

Home » We vertrekken bijna op zomerkamp!

We vertrekken bijna op zomerkamp!

Beste ouders en kindjes,

Begin juli is het weer zover! Jamaswapi vertrekt op kamp! Tien dagen lang gaan we de gezonde lucht in de Ardennen opsnuiven, tien dagen niets dan ons rot amuseren met allerhande knotsgekke activiteiten en tien dagen lang genieten van het gezelschap van al die vriendjes en vriendinnetjes! Kortom: er staat ons een geweldige tijd te wachten op het kampterrein van SCHOPPEN.

En wat voor een kampterrein: een prachtige rivier stroomt  langsheen het terrein, uitgestrekte speelbossen zo ver het oog reikt en toffe wandelwegen om echt van de natuur te kunnen genieten. De tweede, derde en vierde groepen zullen dit avontuur zelfs vanuit tenten beleven! Naast dit alles is er natuurlijk ook een waanzinnig kampthema, maar wat zou het dit jaar kunnen zijn…?

De prijs voor het kamp bedraagt €120 per kind en €115 per kind als er minstens drie kinderen uit hetzelfde gezin deelnemen. In die prijs is alles inbegrepen: de reis, het verblijf, het lekkere eten, medische verzorging, verzekering, massa’s activiteiten en spelletjes en uiteraard: uitstekende begeleiding van onze leidingsploeg. De overschrijving voor het kamp dient te gebeuren voor 10 juni! Betaal je later, dan betaal je 140 EURO in de plaats van 120 EURO.

Je kan hier inschrijven!

Zodra u via de website bent ingeschreven en betaald hebt, ontvangt u in de brievenbus een kampboekje met daarin alle praktische informatie over het kamp.

Op zaterdag 22 juni is er de laatste vergadering ter voorbereiding van het kamp. Deze vergadering is verplicht voor alle kinderen die meegaan op kamp. Indien je nog nooit bent meegegaan om kamp, vragen we je minstens 2 keer op zaterdag langs te komen zodat we elkaar beter kunnen leren kennen. Op woensdag 26 juni moet de bagage worden binnengebracht tussen 17:00h en 20:00h. Dit zal  niet meer aan de lokalen van jamaswapi zelf gebeuren maar aan onze nieuwe opslagplaats, Kriekerijveld te Hombeek. Er zullen bordjes geplaatst worden rondom de locatie zodat u deze makkelijk weet te vinden.

Tot binnenkort!

De Leiding

Deel deze post

Share on facebook
Share on print
Share on email