Jamaswapi op kamp 2017!

Jamaswapi op kamp 2017!

Beste ouders en kindjes,

1 juli is het weer zover! Jamaswapi vertrekt op kamp! Tien dagen lang gaan we de gezonde lucht in de Ardennen opsnuiven, tien dagen niets dan ons rot amuseren met allerhande knotsgekke activiteiten en tien dagen lang genieten van het gezelschap van al die vriendjes en vriendinnetjes! Kortom: er staat ons een geweldige tijd te wachten op het kampterrein van Möderscheid.

En wat voor een kampterrein: een prachtige rivier stroomt doorheen het terrein, uitgestrekte speelbossen zo ver het oog reikt en toffe wandelwegen om echt van de natuur te kunnen genieten. De tweede, derde en vierde groepen zullen dit avontuur zelfs vanuit tenten beleven! Naast dit alles is er natuurlijk ook een waanzinnig kampthema, maar wat zou het dit jaar kunnen zijn…?

De prijs voor het kamp bedraagt €110 per kind en €105 per kind als er minstens drie kinderen uit hetzelfde gezin deelnemen. In die prijs is alles inbegrepen: de reis, het verblijf, het lekkere eten, medische verzorging, verzekering, massa’s activiteiten en spelletjes en uiteraard: uitstekende begeleiding van onze leidingsploeg.

Inschrijven voor het kamp kan via de website www.jamaswapi.be/kamp. Wanneer dit voltooid is, krijgt u per mail ons rekeningnummer en het over te schrijven bedrag. Dit moet uiterlijk gebeuren voor 10 juni. Als u talententickets heeft, moeten ook deze ten laatste op 10 juni worden binnengebracht.

Zodra u via de website bent ingeschreven en betaald hebt, ontvangt u in de brievenbus een kampboekje met daarin alle praktische informatie over het kamp.

Op zaterdag 24 juni is er de laatste vergadering ter voorbereiding van het kamp. Op die zaterdag moet de bagage worden binnengebracht tussen 12u00 en 13u45. Deze vergadering is verplicht voor alle kinderen die meegaan op kamp. Indien je nog nooit bent meegegaan om kamp, vragen we je minstens 2 keer op zaterdag langs te komen zodat we elkaar beter kunnen leren kennen.

Tot binnenkort!

De Leiding


Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com