Jamaswapi Kinderweekend 2017

Jamaswapi Kinderweekend 2017

Beste Swapi’s,

Als klein voorproefje voor ons spetterend zomerkamp dat plaatsvindt van 1 tot 11 juli, gaan we tijdens het vierde weekend van april al op kinderweekend (21 tem 23 april). Je kan er gedurende twee dagen al eens proeven van de ongelooflijk toffe kampsfeer. Een niet te missen activiteit!

We spreken af op vrijdagavond 21 april op het Douaneplein oftewel de parking van Perron M; we verwachten alle deelnemers daar rond 18u10. De bus vertrekt om 18u30.

Wat moet er zeker in ons valiesje?

-kussen & matrashoes
-slaapzak
-pantoffels
-wasgerief, speelkledij, regenjas, waterdicht schoeisel

We ronden ons weekend ter plaatse af op zondagnamiddag 23 april om 15.00u. Alle kinderen mogen dan ter plaatse* weer afgehaald worden op het domein van Niel-bij-As. Adres: Nielerlaan 11, 3668 Niel-bij-As

Hoe inschrijven? (De prijs voor dit kinderweekend bedraagt €21)

a) Er kan ingeschreven worden via een online inschrijvingsformulier op de website www.jamaswapi.be. Na het correct invullen van dit formulier, krijg je een mailtje met instructies voor de betaling. Betaal je ten laatste op 15 april, dan ben je ingeschreven.

b) Heb je geen internet? Neem dan ‘s zaterdags je mama of papa mee naar de vergadering en vraag voor of na de vergadering een papieren formuliertje bij de hoofdleiding. Is dit ingevuld en heb je betaald, dan ben je ingeschreven!Dit kan ten laatste op zaterdag 15 april.

Groetjes,
De Leiding.

*Als er voor uw kind een probleem moest zijn wat het vervoer betreft, geef ons dan een seintje op een zaterdag, per mail of op ons gsm-nummer. Dan zoeken we samen naar een oplossing.


Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com